Onze familie

Joeri Vangelabbeek

Joeri Vangelabbeek werd geboren op 29 april 1975 en is de zoon van Hilda Mesotten+ en Robert Vangelabbeek. Hij heeft nog een zus Katja.  In 2004 leerde hij Nancy Van Stappen kennen, en in 2005 kregen ze hun eerste dochter Alyssa.  In 2008 werd hun 2de dochter geboren Aline.  In 2013 traden ze dan ook in het huwelijk.

Nancy Van Stappen

Nancy Van Stappen werd geboren op 20 februari 1977 en is de dochter van Jeannine Timmermans en Louis Van Stappen.  Zij heeft nog twee broers Franky en Werner.  In 2004 leerde zij Joeri Vangelabbeek kennen.  In 2005 kregen ze samen hun eerste dochter Alyssa.  In 2008 werd hun 2de dochter geboren Aline.  In 2013 trad zij dan ook in het huwelijk met Joeri.

Alyssa Vangelabbeek

Alyssa Vangelabbeek werd geboren op 3 juni 2005 en is de oudste dochter van Joeri en Nancy.  Momenteel zit zo op het secundair onderwijs.  Haar hobby’s zijn klassiek ballet en Netflix.

Aline Vangelabbeek

Aline Vangelabbeek werd geboren op 31 mei 2008 en is de jongste dochter van Joeri en Nancy.  Momenteel zit zo op het secundair onderwijs.  Haar hobby’s zijn volleybal en tiktok.

Fuego

Fuego, een Duitse herder, is de hond van de familie.  Zij waakt dan ook dag en nacht over ons.  Fuego is geboren op 14 juni 2014.

Joeri en Nancy zijn vooral bekend om hun bedrijf wat ze samen 16 jaar hebben gehad,  ze waren internationaal bekend om hun vuurwerkshows.  Na 25 jaar besloten ze omwille van de steeds groter wordende kritiek op vuurwerk, alsmede het corona-virus om te stoppen met hun bedrijf.  Momenteel is Joeri werkzaam in de retail als gerant en Nancy in de privé als interne adviseur customer care.  Doch beslisten ze om ook hun passie verder te zetten in zowel het ontwikkelen en programmeren alsook het verzorgen op het terrein van vuurwerk,  laser en diervriendelijke shows (zie betreffende pagina).