Vuurwerk, laser en lichtshows

Historie

25 jaar lang was de firma Vangelabbeek in binnen- en buitenland bekend voor zowel hun vuurwerk-, laser- en diervriendelijke vuurwerkshows.  Joeri startte dit op samen met zijn vader. Samen met zijn vrouw Nancy bouwde hij dan verder aan dit succes.  In 2020 beslisten we samen om deze activiteit te stoppen omwille van de steeds groter wordende kritiek op vuurwerk,  ook was het door het corona virus duidelijk dat er onzekere jaren zaten aan te komen.  

Ontwerpen, afsteken en advies voor vuurwerk, laser en lichtshows

Na een sabbatjaar beslisten we om samen onze kennis en knowhow aan te bieden aan potentiële klanten alsook ons vast cliënteel.  

Men kan bij ons terecht voor vuurwerk, laser en diervriendelijke shows, advies aangaande vuurwerk, laser en lichtshows.  Wij kunnen u advies geven aangaande de locatie, het soort vuurwerk of met welke partner u best in zee gaat.  Wij ontwikkelen volledige shows voor pretparken, themafeesten, gemeentebesturen of de plaatselijke kermis die we dan kunnen laten uitvoeren door één van de geschikte partners waarmee we kunnen samenwerken.  Ook kunnen wij u middels gerenommeerde partners het volledige pakket aanbieden van advies, ontwerp tot het effectief verzorgen van de show en dit alles volgens alle geldende wetgevingen!  Onze specialiteit is totaalspektakels met zowel dans, muziek, vuurwerk, vlammen en lasers.  Ook zijn we de trendsetters en pioniers van diervriendelijk vuurwerk!  

Wij hebben onze eigen BA verzekering voor het afsteken van vuurwerk!

Zoals onze vroegere klanten kunnen bevestigen staan wij voor ervaring, veiligheid, flexibiliteit en een strakke prijsstrategie!  Neem zeker eens contact met ons op voor meer informatie.  

* Wij willen benadrukken dat niemand onze activiteiten heeft overgenomen,  ook hebben wij met niemand een exclusieve overeenkomst of samenwerking!

Partners

Contact

Foto's en video's

Algemene voorwaarden

Vangelabbeek Joeri

BE0839665850